Жадеіт для лазні отримав свою назву від французького мінералога А. Демура, в 1863 році. До цього його вважали нефритом і називали просто «жад». Обидва мінералу є сполуками кремнезему. Колір: основний відтінок мінералу варіюється від жовто-зеленого до смарагдового. Часто зустрічаються вкраплення білого, червоного, блакитного і фіолетового кольору. У процесі формування жадеїту для сауни в породу домішувалися з'єднання інших елементів. Від цих вкраплень і залежав колір майбутнього мінералу. Яскраво-зелений колір дають молекули хрому, каламутно-зелений - з'єднання заліза. Яскраво червона і жовта забарвлення проявляється в процесі вивітрювання каменю. З точки зору хіміків - це перехід двовалентного заліза в трехвалентного. Хімічна формула мінералу: NaAl [Si2O6].

Жадеіт для сауни - це чарівна сила природи, яку ви можете постійно носити з собою. Приємний колір зелені вселяє в вас любов до життя і до всього прекрасного.

Жадеіт - це силікат групи піроксенеев. Натрієвий укладач ізоморфного ряду жадеіт - діопсіді. Представлений у вигляді мономінеральних порід (жадеітітов). Має щільну, зернисту структуру. Іноді напівпрозорі і в'язкі завдяки щільному зчепленню голчастих кристалів і радіально-променистих агрегатів. Лікувальні властивості: жадеїт для лазні лікує порушення нервової системи, збої в роботі серця. Сприяє розсмоктування каменів в організмі. Допомагає знизити і нормалізувати артеріальний тиск. Покращує мозкову активність, сприяє швидкому зрощування переломів. Жадеіт для сауни використовують китайські і тибетські медики як згусток позитивної енергії. Камінь для лазні володіє цілющою енергією Ци і зцілює порушену біоенергетику людини. Також лікує безпліддя у жінок. Стан серця покращують намиста і браслети з жадеїту.

Магічні властивості жадеїта для лазні: щасливий талісман - охороняє від нещасть і невдач. Нерідко яскраво-зелений жадеїт називають каменем щастя. Він умиротворяє людини, знімає лють і дратівливість. Якщо затиснути в кулаці маленький камінчик банного жадеїта, то успішні переговори вам забезпечені. Якщо поставити статуетки з цього мінералу у вашій оранжереї, то ви здивуєтеся, як добре почнуть рости квіти.

Купити жадеїт для лазні ви можете у представників компанії «Термікс Україна» з доставкою по всій території України.